‘Dhanu Maya’s Home’ is opgericht vanuit het verlangen Dhanu Maya te helpen in haar zorg voor de kinderen. Het leveren van financiële steun wordt via deze weg controleerbaar en laagdrempelig gemaakt. Er wordt support geboden aan een lokale organisatie bestaande uit mensen die een intrinsieke drive hebben dit werk te doen.

Meer informatie over hoe we dit aanpakken kun je vinden in onze beleidsplannen:

Beleidsplan Dhanu Maya’s Home
Financiele verantwoording en financieel beleid Dhanu Maya’s Home
Beloningsbeleid Dhanu Maya’s Home

Uiteraard vinden wij het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de gegevens die wij verwerken. Meer informatie over hoe we dit doen vind je in onze privacyverklaring:

Privacyverklaring

Dhanu Maya’s Home is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Welke voordeel dit voor je heeft als donateur lees je hier.

Wilt u Dhanu steunen? Dat kan via een donatie.

Bestuur

Joyce Lakwijk

joycelakwijk@icloud.com

Mijn hart wordt geraakt als ik zie hoe Dhanu Maya zich inzet voor het geluk van kinderen die in de knel zitten. Kinderen die meer dood dan levend zijn worden bij haar gebracht door de politie. Ze verzorgt ze en geeft ze liefde alsof het kinderen van haarzelf zijn. Ze ervaart het als haar levenswerk om kinderen zo zorgeloos mogelijk te laten opgroeien. Als moeder van twee kinderen vind ik het ongelofelijk dat ze er 21 onder haar hoede heeft. Ik bewonder haar voor het mededogen dat ze opbrengt en de daadkracht waarmee ze kinderen helpt. Daarom geef ik haar graag alle mogelijke support.

Marcel Favier

marcelfavier@icloud.com

Van 1993 tot 1997 heb ik als ontwikkelingswerker in Surkhet gewerkt en Maya leren kennen. In de zomer van 2017 hebben we haar als gezin bezocht. Ik was diep onder de indruk van de toewijding en de liefde waarmee Maya haar kinderen grootbrengt. We hebben toen mooie gesprekken met haar gevoerd over haar diepgevoelde bezieling om dit werk te doen: kansarme en verlaten kinderen die niets of niemand meer hebben, een liefdevolle en veilige herstart te geven. Wat me enorm aanspreekt is dat zij de door haar aangenomen kinderen niet alleen een veilig gezinsvervangend thuis biedt, maar ze tegelijkertijd door opleiding en onderwijs goed voorbereidt op een zelfstandig bestaan in de harde realiteit van de Nepalese maatschappij. Ik steun haar van harte in haar bijzondere werk.

Henk-Peter Dijkema

hpdijkema@gmail.com

Ik ken Dhanu Maya persoonlijk uit de tijd dat we zelf in Surkhet woonden. Graag lever ik vanuit Nederland een bijdrage aan haar inzet en liefde voor kinderen die anders tussen wal en schip vallen.

Sanne Dijkema

sannedijkema@gmail.com

Ik ben in Nepal geboren en heb daar tot mijn 8e gewoond. Dhanu Maya heeft in die periode veel op mij gepast.  Ze was voor mij als een grote zus. Haar zorg & liefde voor deze kinderen vind ik erg bijzonder en ik draag hier via deze weg graag aan bij!

Scroll naar boven